Header image  
Herman & Marianne van Assen  
line decor
  HOME  ::  
line decor
   
 
Aktiviteiten

Hieronder treft u aktiviteiten op ons bedrijf of waaraan wij medewerking verlenen.

2010
Zaterdag 3 april 2010 staan wij van 11.00 tot 16.00 uur in de winkel van Haiko Natuurlijk aan de Van der Capellenstraat 57 Zwolle Zuid. U kunt daar onze producten proeven. Klik hier voor de foto's.
2009

01.11.09: Wij staat dit jaar met een kraam op de kerstmarkt in buurthuis Spoolde. De kerstmarkt is op zaterdag 19 december. Een mooie gelegenheid om zo voor de feestdagen nog even een lekker schapenkaasje of een lekkere droge worst van schapenvlees in te slaan.

20.09.09: Met ingang van 1 oktober zijn onze producten te koop bij een aantal winkels in Zwolle. Zo zijn de producten leverbaar via:
* Haiko Natuurlijk, Vechtstraat 30,
* De Natuurwinkel, Van Karnebeekstraat 57,
* Haiko Natuurlijk, Van der Capellenstr 57, Zwolle Zuid
* Kaas- en zuivelboerderij De Huppe, Kleine Veerweg 9.

Zondag 27 september 2009 staan wij met een stand op de superstreekmarkt op de Agnietenberg te Zwolle. Wij staan daar met enkele van onze schapen. U kunt er kaas, brie, yoghurt, kruidenkaas, hamburgers, shoarmaburgers en lamsworstjes proeven, maar natuurlijk ook kopen.
Ook hebben wij schapenijs. De dag was een groot succes. Bekijk de foto's.

Voorjaar / zomer : Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de productie van biologische schapenyoghurt, -schapenkaas. -boter en -ijs.

December 2008

13 december 2008 : U kunt ons dan met enkele van onze schapen ontmoeten in de Vechtstraat te Zwolle, bij natuurwinkel. U kunt daar genieten van schapenkaas en - brie. Ook kun u hier de heerlike rode wijn van enz