Header image  
Herman & Marianne van Assen  
line decor
  HOME  ::  
line decor
   
 
Nieuws

Hieronder treft u nieuwsfeiten aan over ons bedrijf

NIEUWSBRIEF voorjaar 2010
Het heeft even geduurd, maar nummer twee van onze Nieuwsbrief is verschenen. Hierin treft u informatie over ons, ons bedrijf en onze producten. Klik hier om de Nieuwsbrief te ontvangen.

NIEUWSBRIEF november 2009

De eerste Nieuwsbrief van MelkschapenbedrijfSpoolde is uit. Hierin treft u informatie over ons, ons bedrijf en onze producten. Klik hier om de Nieuwsbrief te ontvangen.

Artikel in vakblad Het Schaap

In het vakblad Het Schaap van oktober / november 2009 heeft een artikel gestaan over de electronische identificatie en registratie. Een redacteur van Het Schaap heeft een kijkje genomen op ons bedrijf. Wij maken daar op ons bedrijf al jaren gebruik van. Nieuwgierig naar het artikel? Klik hier voor de pdf -versie (1.5 Mb).

Artikel Peperbus 9 okbober 2009

Bij de Peperbus van 9 oktober 2009 zat een Peperbus Extra met als thema Gezond. Deze bijlage is niet overal in Zwolle in de bus beland. Daarom en ook voor de mensen van buiten Zwolle hier de link naar het artikel.

Verkooppunten in Zwolle

20.09.09: Met ingang van 1 oktober zijn onze producten te koop bij een aantal winkels in Zwolle. Zo zijn de producten leverbaar via:
* Haiko Natuurlijk, Vechtstraat 30,
* Gooody Fooods, (de natuurwinkel) Potgietersingel 1, 8011 NA Zwolle
* Haiko Natuurlijk Van der Capellenstr 57,
* Kaas- en zuivelboerderij De Huppe, Kleine Veerweg 9.

27 september 2009 superstreekmarkt Agnietenberg Zwolle

Op zondag 27 september staan wij met een stand op de superstreekmarkt op de Agnietenberg te Zwolle. Wij staan daar met enkele van onze schapen. U kunt er kaas, brie, yoghurt, kruidenkaas, hamburgers, shoarmaburgers en lamsworstjes proeven, maar natuurlijk ook kopen.
Ook hebben wij schapenijs. Het was een geslaagde markt. Klik hier voor de foto's.

Voorjaar 2009

Wij hebben het plan opgevat om zelf biologische schapenyoghurt, -kaas, -boter en ijs te gaan maken. De mensen die tot nu toe onze yoghurt hebben geproefd zijn enthousiast. Wist u trouwens dat schapen yoghurt naast lekker ook nog eens gezond is. Kijk maar eens op internet of klik hier.

December 2008

13 december 2008 : U kunt ons dan met enkele van onze schapen ontmoeten in de Vechtstraat te Zwolle, bij natuurwinkel. U kunt daar genieten van schapenkaas en - brie. Ook kun u hier de heerlike rode wijn van enz

In de pers
Peperbus 10.12.08 artikel schapen in Vechtstraat
Stentor 29.11.08 artikel theetuin / informatiecentrum
Stentor 09.10.08
artikel theetuin
 13 september 2008; Buitenlands bezoek
Hier vindt u een foto-impressie van een werkbezoek van een aantal Engelse collega's aan ons melkschapenbedrijf. Dit bezoek vond plaats op 13 september 2008.
Deze mensen waren niet in de gelegenheid de melkschapenvakdagen in 2006 te bezoeken.
Wij hebben de vakdagen in het klein voor deze groep georganiseerd. Het was een meerdaags bezoek bestaande uit bedrijfsbezoeken en workshops. Hier wordt door mensen van Fakkert diervoeders uitleg gegeven over het belang van goede voeding.

Stentor 4.11.2006 artikel melkschapenvakdagen
Stentor 3.112006 artikel melkschapenvakdagen.
Stentor november 2007 foto krant